top of page

Pijn algemeen

praktijk-paul-heijer-behandelruimte.jpg

Alle mogelijke vormen van pijn zijn effectief te behandelen met acupunctuur. Ook pijnklachten waarvan de oorzaak onduidelijk is. De behandeling kan in enkele minuten tijd al pijnverlichting opleveren. De bedoeling is om bij de eerste behandeling de pijn duidelijk te verminderen en als het even kan de pijn volledig te laten verdwijnen.  Na drie behandelingen moet duidelijk zijn of de aanpak zinvol is en er dus een goede reden is om de behandelingen voort te zetten. Bij goed resultaat kan er al voldoende pijn afname zijn waardoor er niet eens drie behandelingen nodig zijn. De meeste verwijzingen van artsen en specialisten naar mijn praktijk hebben te maken met het behandelen pijn. 

Bij pijn worden kunnen verschillende vormen van acupunctuur toegepast worden. In de huid worden hele dunne naaldjes geplaatst waardoor het zenuwstelsel weer normaal gaat functioneren. Het lichaam komt weer in balans. Bij jonge kinderen worden er magneetkogeltjes op de oorschelp geplaatst.

 

De Wereldgezondheidsorganisatie onderkent de effectiviteit van acupunctuur bij pijnsyndromen.

 

Behandeling pijn

Bij deze klachten wordt acupunctuur toegepast. In de huid worden hele dunne naaldjes geplaatst waardoor het zenuwstelsel weer normaal gaat functioneren. Het lichaam komt weer in balans. Bij jonge kinderen worden er magneetkogeltjes op de oorschelp geplaatst.

bottom of page